• Aktuelt
  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor

Lukke

 

Vi ønsker deg velkommen til KABB`s vinkjeller!

KABB er spesielt stolte av å vise deg vår chambre séparée - en enestående vinkjeller med plass til 30 personer, som er den perfekte plassen for å nyte god mat og vin i sanselig harmoni. Her får du følelsen av å sitte i et lite vinslott i Italia. Du kan velge blant våre tre arrangement, som passer for din anledning.

# 1: 

Vinsmaking er en hyggelig aktivitet for grupper med kollegaer eller venner, og er både sosialt og lærerikt. Dette passer for alle så lenge interessen for vin er tilstede, eller man ønsker at den skal være det. Med en lett servering til vinene blir dette en flott kulinarisk reise. Det trenger ikke å være så komplisert å smake vin, og det finnes mye en kan oppdage.

 Vi velger ut 3 viner for smakingen etter avtale, og serverer ferskt brød og oliven til.

 

# 2: 

Vinsmaking kan være den perfekte start på et hyggelig måltid.

Vi tilbyr ost- og vinsmaking til firma, vennegjenger og andre grupper som ønsker å ha en hyggelig og lærerik aktivitet sammen.

Gjør kvelden komplett og avslutt med tapas og hyggelig prat rundt bordet.

 

# 3: 

God mat og vin har en nesten magisk evne til å få oss til å slappe av, og nyte. KABB arrangerer Chef`s table, med vinsmaking ledet av vinekspert Øyvind Tveit, sammen med matretter som passer til. Han tar dere med på en opplevelse mens han formidler sin kunnskap!

Her setter vi sammen en 5-retters meny med viner som passer godt til.

Minimum 15 personer

Vinekspert Øyvind er utdannet Markedsøkonom, men har hatt et lidenskapelig forhold til vin i hele sitt voksne liv. Vinner av «Drøbak Open» (uoffisielt NM i vinkunnskap) i 1999, og har lang erfaring som vinkonsulent, foredragsholder og vinskribent.

 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon, på telefon: 70 12 80 08, eller send mail til:

 

 

 

  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
© Change copyright text in AdminCP > Sites Settings > Site name